SEL 015

Johtokunta

Varsinaiset jäsenet

Sirpa Tarkiainen
Pirjo Vepsäläinen
Jukka Sainio
Matti Karttunen
Jari Kekkonen
Mikko Parkkonen

Varajäsenet

Pentti Wetterstrand
Mauri Soininen
Juuso Hänninen
Miia Paksu
Evelin Karilaid
Joni Hämäläinen

Työpaikan luottamusmies on sinua varten!

Työntekijöiden valitsemat luottamusmiehet ovat työpaikoilla työntekijöiden tukena ja turvana. Luottamusmiehet ovat SEL:n jäsenten valitsemia työntekijöiden edustajia työpaikoilla. Luottamusmies huolehtii siitä, että työehtosopimusta ja lakia noudatetaan työpaikalla.

Ammattiosaston laskutusosoite

Mikkelin Elintarviketyöläisten ammattiosasto 015 ry
Taloudenhoitaja Jarno Pystynen
Olavinkatu 8
50100 Mikkeli
s-posti: mikkelinosasto015@gmail.com
y-tunnus: 1444808-4

Työsuojelu on jokaisen asia!

Työpaikalla, jossa työskentelee säännöllisesti vähintään kymmenen työntekijää, on työntekijöiden valittava keskuudestaan työsuojeluvaltuutettu ja kaksi varavaltuutettua. Pienemmilläkin työpaikoilla työsuojeluvaltuutettu ja varavaltuutetut on hyvä valita, vaikka laki ei sitä edellytäkään.

Työsuojeluvaltuutettu on työsuojeluasioissa työpaikan työntekijöiden edustaja. Hän mm. perehtyy oma-aloitteisesti työpaikkaansa koskeviin työsuojeluasioihin, osallistuu työpaikan työsuojelutarkastuksiin ja kiinnittää työntekijöiden huomiota työn turvallisuuden ja terveellisyyden edistämiseen. Työsuojeluvaltuutettu on oikeutettu saamaan työnantajalta tarpeelliset tiedot tehtävän hoitamista varten ja saamaan tehtävän edellyttämää koulutusta. Työsuojeluvaltuutetulla on sama irtisanomissuoja kuin pääluottamusmiehellä.

Ota yhteyttä ammattiosastoon
Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.
Ammattiosasto lyhyesti

Mikkelin Elintarviketyöläisten Ammattiosaston toiminnassa yhdistyvät jäsenten paikallinen edunvalvonta, jäsenille suunnatut tapahtumat ja tilaisuudet sekä vaikutustyö alueellisesti ja valtakunnallisesti elintarvikealallan työskentelevien ihmisten arjen parantamiseksi.

Ammattiosasto on perustettu vuonna 1932 ja jäseniä ammattiosastolla on noin 500 henkilöä. Ammattiosaston jäsenistä useat työskentelevät HKScanin Mikkelin tuotantolaitoksella, Suur-Savo leipomolla sekä Kruunu herkulla.